Светлана Ермова осъзнава, че България е нейното място и казва,

...
 Светлана Ермова осъзнава, че България е нейното място и казва,
Коментари Харесай

Поп звезда от Москва, която пълнила стадионите на концертите си, предпочете Бургас пред Прага

 Светлана Ермова осъзнава, че България е нейното място и споделя, че е имала шанс

Поп звезда и танцьорка от прочут съвременен балет от Москва живеят в Бургас и споделят, че са имали шанс. В диалог с кореспондента на Euronews България Елена Танева те признават, че не могат да си признаят бъдещето в друга страна. 

„ Светлана Ермова е известна в Русия като Лилу. Събирала е цялостен стадион за концертите си, само че в този момент не желае да живее в родината си. Избягала е с родителите си и със брачна половинка си и първо се открива в Чехия. С времето обаче осъзнава, че България е нейното място “, споделя Елена Танева. 

„ В този миг е изцяло невероятно да се лети до тук. На границата хората стоят и е доста комплицирано да излязат. Затова ние на никое място няма да вървим, ще стоим тук “, споделя Лилу. 

В Бургас тя отворила своя вокална школа. Работи с доста деца и инцидентно среща своя съгражданка от Москва - Екатерина Матвеева, която пък е била от прочут съвременен балет.   

Матвеева идва живее в България от 5 години и преди месец е родила петото си дете. Омъжена за българин, тя не вижда бъдещето си в друга страна, минимум в Русия.   

„ Вече желая да вървя и да демонстрирам на децата като екскурзиант. Забележителностите, които има там. Друго нещо не мога да си показва да пребивавам там. Тук в действителност е по-спокоен свят, за децата, да ги възпитаваме тук на мира “, споделя съветската танцьорка. 

Бащата й обаче към момента живеел в Москва и към този момент е невероятно да напусне страната, даже и да желае.  

„ Всички банкови сметки са спрени. Много мъчно живеем сега. Ходим до Турция и мислим някакъв метод да изтеглим пари. Наистина времената не са лесни за живот “, прибавя тя. 

В последната година от ден на ден руснаци, живеещи в България, желаят да получат поданство. Без него за тях е извънредно мъчно да пътуват в Европа.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР